Cakespy: Bomboane De Halloween Prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Cakespy: bomboane de Halloween prăjite. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 256 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, făină, bomboane de halloween și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cakespy: Resturi De Plăcintă Cu Bomboane De Halloween, Cakespy: prajiturele pe un băț, și Batoane de bomboane prăjite pe un băț pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin a vă îngheța barele: scoateți barele dorite din ambalajele lor și așezați-le pe o farfurie sau o foaie de prăjituri. Congelați-le cel puțin 2 ore, până când sunt solide și înghețate pe tot parcursul.
Când vă apropiați de sfârșitul perioadei de răcire, începeți să încălziți uleiul pentru prăjire.
Turnați ulei vegetal într-o cratiță mare, cu fundul greu, până când are o adâncime de trei centimetri (cantitatea de ulei pe care o utilizați va depinde de dimensiunea cratiței). Întoarceți focul la mediu-mare și introduceți un termometru pentru bomboane/prăjituri adânci.
Se încălzește până când uleiul ajunge la 375 F.
În timp ce așteptați ca uleiul să se încălzească, pregătiți-vă stația de prăjire și aluatul.
Așezați 1/2 cană de făină într-un castron și lăsați-o deoparte.
Așezați ceașca rămasă de făină într-un castron mic și amestecați cu praful de copt și sarea; adăugați laptele, oțetul și uleiul și bateți ingredientele umede în uscat până când aveți un aluat relativ fără bulgări, neted și gros.
Scoateți bomboanele congelate din congelator. E timpul să mergem.
Dragați fiecare bucată de bomboane în făină, acoperind-o complet. Ținând-o ușor, înmuiați fiecare bucată de bomboane în aluat până când este complet acoperită. Ștergeți mâinile cu un prosop de hârtie curat între scufundări, deoarece mâinile dvs. vor deveni probabil puțin dezordonate.
Așezați rapid bomboanele bătute în uleiul încălzit, având grijă să nu le scăpați și să faceți ca uleiul să se stropească. Fii cu ochii pe bomboane, pentru că se va prăji repede. Dacă se învârte la suprafață înainte de a deveni auriu, împingeți-l ușor înapoi cu o lingură cu fante.
Odată ce bomboanele au atins o nuanță aurie atrăgătoare, scoateți din uleiul fierbinte cu o lingură cu fante și așezați-o pe o farfurie acoperită cu un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime. Repetați procesul de batere și prăjire cu bomboanele rămase. În timp ce prăjiți, asigurați-vă că monitorizați temperatura uleiului și reglați căldura în sus sau în jos în consecință, deoarece bomboanele se vor topi dacă este prea fierbinte și va dura prea mult să se prăjească și să devină grase dacă căldura este prea mică.
Lăsați să se răcească ușor, dar serviți încă cald.