Cake Pop Cake

Cake Pop Cake
Nevoie de o gluten gratuit și FODMAP prietenos hor d ' oeuvre? Cake Pop Cake ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 145 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 32 și costă 72 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 99 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână 8 flori, topituri de bomboane portocalii, bețișoare de acadea de hârtie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tarte Pop cu unt de arahide și jeleu, Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), și Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți generos tigaia de 13x9 inci și tigăile rotunde de 2 (8 inci) și făinați ușor sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Faceți 1 amestec de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind 3 ouă, 1/3 cană de unt și 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Se toarnă în tigaie de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Faceți al doilea amestec de tort, folosind 3 ouă rămase, 1/3 cană de unt și 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Se toarnă în tigăi de 8 inci.
7
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Zdrobiți tortul de 13x9 inci într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Adăugați 1 recipient de glazură; se amestecă bine. Formați cu 2 linguri în bile. (Ar trebui să ajungeți cu 34 până la 36 de bile de tort; veți avea nevoie de 32 pentru tort.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
10
Așezați pe foaia cookie. Congelați cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
În 2 boluri separate cu microunde, bomboanele albe și portocalii cu microunde se topesc conform instrucțiunilor de pe pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Se TopeșteBomboane Se Topește
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
12
Scoateți mai multe bile de tort din congelator la un moment dat. Scufundați vârful a 1 băț de acadea în bomboane topite și introduceți bățul pe jumătate în 1 bilă de tort. Scufundați jumătate din bilele de tort în bomboane albe topite pentru a acoperi; atingeți excesul. Înmuiați jumătatea rămasă din bilele de tort în bomboane portocalii topite; atingeți excesul. Împingeți capetele opuse ale bastoanelor în spumă neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Lollipop SticksLollipop Sticks
13
Lăsați să stea până când este setat.
14
Între timp, așezați 1 strat de tort pe farfuria de servire; se întinde cu o parte din glazura din al doilea recipient. Sus cu al doilea strat. Înghețați partea superioară și partea laterală a tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Într-un alt castron cu microunde, bomboanele albastre cu microunde se topesc conform instrucțiunilor de pe pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Se TopeșteBomboane Se Topește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
16
Transferați bomboanele topite în punga de decorare; pipe Blue candy în design învârtit pe torturi albe și portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
17
Lăsați să stea până când este setat.
18
Introduceți POP-uri tort în partea de tort mată. Introduceți tulpina fiecărei flori în paie de băut sau atașați bățul de acadea la tulpină cu bandă mică de cauciuc. Decorați partea superioară a tortului cu flori, asigurându-vă că numai paiul sau bățul, nu tulpina, atinge glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut
Lollipop SticksLollipop Sticks
19
Scoateți florile din tort înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista