Cake Pop Cake
Nevoie de o gluten gratuit și FODMAP prietenos hor d ' oeuvre? Cake Pop Cake ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 145 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 32 și costă 72 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 99 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână 8 flori, topituri de bomboane portocalii, bețișoare de acadea de hârtie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tarte Pop cu unt de arahide și jeleu, Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), și Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți generos tigaia de 13x9 inci și tigăile rotunde de 2 (8 inci) și făinați ușor sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Faceți 1 amestec de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind 3 ouă, 1/3 cană de unt și 1 cană de apă.
Se toarnă în tigaie de 13x9 inci.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Faceți al doilea amestec de tort, folosind 3 ouă rămase, 1/3 cană de unt și 1 cană de apă.
Se toarnă în tigăi de 8 inci.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Zdrobiți tortul de 13x9 inci într-un castron mare.
Adăugați 1 recipient de glazură; se amestecă bine. Formați cu 2 linguri în bile. (Ar trebui să ajungeți cu 34 până la 36 de bile de tort; veți avea nevoie de 32 pentru tort.)
Așezați pe foaia cookie. Congelați cel puțin 15 minute.
În 2 boluri separate cu microunde, bomboanele albe și portocalii cu microunde se topesc conform instrucțiunilor de pe pungă.
Scoateți mai multe bile de tort din congelator la un moment dat. Scufundați vârful a 1 băț de acadea în bomboane topite și introduceți bățul pe jumătate în 1 bilă de tort. Scufundați jumătate din bilele de tort în bomboane albe topite pentru a acoperi; atingeți excesul. Înmuiați jumătatea rămasă din bilele de tort în bomboane portocalii topite; atingeți excesul. Împingeți capetele opuse ale bastoanelor în spumă neagră.
Lăsați să stea până când este setat.
Între timp, așezați 1 strat de tort pe farfuria de servire; se întinde cu o parte din glazura din al doilea recipient. Sus cu al doilea strat. Înghețați partea superioară și partea laterală a tortului cu glazura rămasă.
Într-un alt castron cu microunde, bomboanele albastre cu microunde se topesc conform instrucțiunilor de pe pungă.
Transferați bomboanele topite în punga de decorare; pipe Blue candy în design învârtit pe torturi albe și portocalii.
Lăsați să stea până când este setat.
Introduceți POP-uri tort în partea de tort mată. Introduceți tulpina fiecărei flori în paie de băut sau atașați bățul de acadea la tulpină cu bandă mică de cauciuc. Decorați partea superioară a tortului cu flori, asigurându-vă că numai paiul sau bățul, nu tulpina, atinge glazura.
Scoateți florile din tort înainte de servire.