Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cake Pop Cake. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 376 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri cu rețetă de unt betty, topituri de bomboane, glazură de cremă de unt bătută betty și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarte Pop cu unt de arahide și jeleu, Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), și Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți generos tigaia de 13x9 inci și tigăile rotunde de 2 (8 inci) și făinați ușor sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Faceți 1 amestec de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind 3 ouă, 1/3 cană de unt și 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Se toarnă în tigaie de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
5
Faceți al doilea amestec de tort, folosind 3 ouă rămase, 1/3 cană de unt și 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Se toarnă în tigăi de 8 inci.
7
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Zdrobiți tortul de 13x9 inci într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați 1 recipient de glazură; se amestecă bine. Formați cu 2 linguri în bile. (Ar trebui să ajungeți cu 34 până la 36 de bile de tort; veți avea nevoie de 32 pentru tort.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
10
Așezați pe foaia cookie. Congelați cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
În 2 boluri separate cu microunde, bomboanele albe și portocalii cu microunde se topesc conform instrucțiunilor de pe pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Se Topește
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Scoateți mai multe bile de tort din congelator la un moment dat. Scufundați vârful a 1 băț de acadea în bomboane topite și introduceți bățul pe jumătate în 1 bilă de tort. Scufundați jumătate din bilele de tort în bomboane albe topite pentru a acoperi; atingeți excesul. Înmuiați jumătatea rămasă din bilele de tort în bomboane portocalii topite; atingeți excesul. Împingeți capetele opuse ale bastoanelor în spumă neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Lollipop Sticks
13
Lăsați să stea până când este setat.
14
Între timp, așezați 1 strat de tort pe farfuria de servire; se întinde cu o parte din glazura din al doilea recipient. Sus cu al doilea strat. Înghețați partea superioară și partea laterală a tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Într-un alt castron cu microunde, bomboanele albastre cu microunde se topesc conform instrucțiunilor de pe pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Se Topește
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Transferați bomboanele topite în punga de decorare; pipe Blue candy în design învârtit pe torturi albe și portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
17
Lăsați să stea până când este setat.
18
Introduceți POP-uri tort în partea de tort mată. Introduceți tulpina fiecărei flori în paie de băut sau atașați bățul de acadea la tulpină cu bandă mică de cauciuc. Decorați partea superioară a tortului cu flori, asigurându-vă că numai paiul sau bățul, nu tulpina, atinge glazura.