Cake Pop Cake
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cake Pop Cake. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 376 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri cu rețetă de unt betty, topituri de bomboane, glazură de cremă de unt bătută betty și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarte Pop cu unt de arahide și jeleu, Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), și Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți generos tigaia de 13x9 inci și tigăile rotunde de 2 (8 inci) și făinați ușor sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Faceți 1 amestec de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind 3 ouă, 1/3 cană de unt și 1 cană de apă.
Se toarnă în tigaie de 13x9 inci.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Faceți al doilea amestec de tort, folosind 3 ouă rămase, 1/3 cană de unt și 1 cană de apă.
Se toarnă în tigăi de 8 inci.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Zdrobiți tortul de 13x9 inci într-un castron mare.
Adăugați 1 recipient de glazură; se amestecă bine. Formați cu 2 linguri în bile. (Ar trebui să ajungeți cu 34 până la 36 de bile de tort; veți avea nevoie de 32 pentru tort.)
Așezați pe foaia cookie. Congelați cel puțin 15 minute.
În 2 boluri separate cu microunde, bomboanele albe și portocalii cu microunde se topesc conform instrucțiunilor de pe pungă.
Scoateți mai multe bile de tort din congelator la un moment dat. Scufundați vârful a 1 băț de acadea în bomboane topite și introduceți bățul pe jumătate în 1 bilă de tort. Scufundați jumătate din bilele de tort în bomboane albe topite pentru a acoperi; atingeți excesul. Înmuiați jumătatea rămasă din bilele de tort în bomboane portocalii topite; atingeți excesul. Împingeți capetele opuse ale bastoanelor în spumă neagră.
Lăsați să stea până când este setat.
Între timp, așezați 1 strat de tort pe farfuria de servire; se întinde cu o parte din glazura din al doilea recipient. Sus cu al doilea strat. Înghețați partea superioară și partea laterală a tortului cu glazura rămasă.
Într-un alt castron cu microunde, bomboanele albastre cu microunde se topesc conform instrucțiunilor de pe pungă.
Transferați bomboanele topite în punga de decorare; pipe Blue candy în design învârtit pe torturi albe și portocalii.
Lăsați să stea până când este setat.
Introduceți POP-uri tort în partea de tort mată. Introduceți tulpina fiecărei flori în paie de băut sau atașați bățul de acadea la tulpină cu bandă mică de cauciuc. Decorați partea superioară a tortului cu flori, asigurându-vă că numai paiul sau bățul, nu tulpina, atinge glazura.
Scoateți florile din tort înainte de servire.