Cajun Înnegrirea Freca Uscat
Cajun înnegrirea freca uscat este un fără gluten, primar și întreg 30 marinada. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 15 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, boia de ardei, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Cartofi de tigaie cu condimente înnegrite Cajun și sos de zară-ierburi, și cel mai bun amestec de condimente înnegrite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele. A se păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Bodega Garzon Uruguay single Vineyard Albarino cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino]()
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Dintr-un galben pal foarte elegant, Acest Albari Circularo are un nas proaspăt și vibrant, care amintește de fructele tropicale cu note subtile de citrice și florale. În gură, există un corp rotund și proaspăt, cu o combinație salină și minerală care oferă o noțiune marcată de terroir.