Cajun Spice Freca

Cajun Spice Freca
Cajun Spice Rub ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de marinată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană are 47 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 13 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, piper măcinat, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Cajun Spice Mix, și Cajun Spice Mix pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Ungeți ulei pe ambele părți de 1 kilogram de pui, carne de porc sau carne de vită. Frecați cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Pui întregPui întreg
Carne De VităCarne De Vită
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Gratiți carnea după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista