Cajun Slow-Cooker Tras Carne De Porc

Cajun Slow-Cooker Tras Carne De Porc
Cajun Slow-Cooker tras carnea de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 878 calorii, 86G de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, oțet de cidru de mere, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc, și Aragaz Lent Tras Carne De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti 1 1/2 cani de apa, otet, ketchup, 1/4 cana mustar, melasa si 1 lingura zahar brun într-un aragaz lent 7-la-8-litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Combinați restul de 1 lingură de zahăr brun, boia de ardei, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un bol mic. Frecați toată carnea de porc, apoi adăugați la aragazul lent împreună cu cârnații. Acoperiți și gătiți la minim, 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți carnea de porc și cârnații și lăsați-o deoparte să se răcească ușor. Îndepărtați excesul de grăsime din lichidul de gătit, apoi strecurați-l într-o tigaie mare și aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce cu o treime, aproximativ 15 minute. Se toacă carnea de porc cu o furculiță și se toacă grosolan cârnații. Aruncați carnea de porc și cârnații cu suficient lichid de gătit redus pentru a umezi; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Bateti maioneza si restul de 2 linguri de mustar intr-un bol mic; răspândit pe chifle. Umpleți cu feliile de porc și murături trase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se servește cu chipsuri de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
6
Sursă foto: Johnny Miller
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista