Cajun Curcan Kabobs
Reteta Cajun curcan Kabobs este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru $2.58 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ardei grași, garnisiți: crenguțe de cimbru, frigarui metalice și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cajun Creveți & Cârnați Kabobs, Curcan Kabobs, și Frigarui De Curcan La Gratar.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute pentru a preveni arderea.
Filetați curcanul, ardeii și ceapa alternativ pe frigarui.
Presărați kabobs uniform cu condimente Cajun; acoperiți ușor cu spray de gătit.
Grătare de grătar, acoperite cu capac de grătar, la foc mediu (300 până la 35
6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când se termină.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Neboan Albarino cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Neboa Albarino]()
Neboa Albarino
Mai rece, altitudine mai mare Condado do Subregiune ceai dă naștere la o expresie proaspătă, precisă a Albari cca în general și acest site special dă o dungă minerală intensă prin vin. Un nas floral, înflorit, cu arome de piersici și caise, care se desfășoară pe palat cu structură întinsă, fructe proaspete complexe, greutate subevaluată la mijlocul palatului, toate pe o coloană vertebrală puternică de aciditate minerală.