Cajun Crudite

Cajun Crudite
Reteta Cajun Crudite este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 49 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, o stropire de piper cayenne, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 84%. Rețete similare includ Tartinabila cu Crudit, Zeita Verde Dip Cu Crudite, și Crudită Învelită În Prosciutto.

Instrucțiuni

1
Aranjați legumele feliate pe un platou și stropiți suc de lămâie peste ele. Condimentează legumele cu sare, pudră de chili și cayenne, apoi servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este Santiago Ruiz Albarino Blend. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Santiago Ruiz Albarino Blend
Santiago Ruiz Albarino Blend
Galben clar și strălucitor. Nasul intens și complex prezintă arome de fructe (măr, pere, caise), ierburi (verbena de lămâie, anason) și note minerale. Corpolent, complexitatea sa fructată revine combinată cu mineralitatea pietrei umede pe palat înainte de un finisaj lung și clar. Combinația a cinci soiuri native de struguri cu Rias Baixas face din acesta un vin cu un caracter unic distinct.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista