Cajun Creveți La Grătar
Cajun creveți la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 182 calorii, 35g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $ 3.58 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți oregano, pudră de ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 55%. Încercați Burgeri De Porc Cajun La Grătar, Creole Creveți La Grătar, și Creveți La Grătar & Crupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați creveți. Sac de etanșare; se agită pentru a acoperi.
Scoateți creveții din pungă, aruncați amestecul de condimente. Filetați creveții pe 4 frigarui.
Așezați frigarui pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați peste cărbuni fierbinți (350 până la 40
3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris