Cajun Chili

Cajun Chili
Cajun Chili ar putea fi doar Cajun rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo are 112 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, fulgi de pătrunjel, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Al 9-lea concurs anual de Chili: intrare-Cajun White Chicken Chili, Cajun Chili Cupe, și Cajun Chili Verde.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, ceapa, ardeiul verde și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Între timp, într-un blender sau robot de bucătărie, procesați fasolea cu lichid până se omogenizează. Se amestecă fasolea și ingredientele rămase în amestecul de carne de vită. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 35-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili poate fi asociat cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Puteți încerca Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
De culoare aurie palidă, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut natura cava este extrem de versatil, deoarece nici o doză adăugată, astfel încât aciditatea și bule curata Palatul Tau dupa fiecare muscatura. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinat miso, ton încrustat cu susan, tikka masala de pui și Jamon Iberico.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista