Cajun-Cartofi Umpluți
Cartofii umpluți cu Cajun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 468 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper măcinat, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cajun-Pui Umplut, Ardei Umpluți Cajun, și Cartofi Dulci Cajun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pierceți cartofii cu o furculiță; periați cu 1 linguriță de ulei de măsline.
Coaceți la 450 timp de 50 de minute sau până se înmoaie.
Scoateți cartofii din cuptor; se răcește ușor.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime și scoateți pulpa din piei, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch.
Așezați pulpa într-un castron mare; pulpa de piure grosier.
Preîncălziți broilerul la mare.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 5 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina în tigaie; saut timp de 4 minute.
Se adauga usturoiul si urmatoarele 4 ingrediente (prin ardei rosu); saut 1 minut.
Adăugați brânză, unt și ierburi, amestecând până se omogenizează.
Se amestecă amestecul de brânză și languste în pulpa de cartofi.
Așezați 1/2 cană de amestec de raci în fiecare coajă de cartof. Aranjați cartofii umpluți pe o foaie de copt. Se fierbe 5 minute sau până se rumenesc.