Cajun-Cartofi Umpluți

Cajun-Cartofi Umpluți
Cartofii umpluți cu Cajun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 468 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper măcinat, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cajun-Pui Umplut, Ardei Umpluți Cajun, și Cartofi Dulci Cajun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pierceți cartofii cu o furculiță; periați cu 1 linguriță de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
3
Coaceți la 450 timp de 50 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți cartofii din cuptor; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime și scoateți pulpa din piei, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6
Așezați pulpa într-un castron mare; pulpa de piure grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
8
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați restul de 5 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina în tigaie; saut timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se adauga usturoiul si urmatoarele 4 ingrediente (prin ardei rosu); saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
UsturoiUsturoi
12
Se ia de pe foc.
13
Adăugați brânză, unt și ierburi, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
IerburiIerburi
14
Se amestecă amestecul de brânză și languste în pulpa de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
BrânzăBrânză
CartofiCartofi
15
Așezați 1/2 cană de amestec de raci în fiecare coajă de cartof. Aranjați cartofii umpluți pe o foaie de copt. Se fierbe 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateExpert
Gata În1 h, 28 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista