Caju Curry
Caju curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 801 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 3 și costă $2.55 pe portie. 87 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână caju, unt, pudră de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Caju Curry, Caju Curry, și Caju Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament.
Răspândiți caju pe foaia de copt și coaceți până când sunt parfumate și ușor rumenite, aproximativ 10 minute. Nu opriți cuptorul.
Combinați 2 linguri de zahăr brun, sare, pudră de curry, chimen și cayenne într-un castron mic.
Combinați restul de 1 lingură de zahăr brun, unt și 1/4 cană de apă într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere, amestecând frecvent.
Adăugați caju și gătiți și amestecați până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 2 până la 3 minute.
Scoateți cratița de pe foc, adăugați amestecul de curry și amestecați ușor pentru a acoperi.
Întindeți caju cu un singur strat pe foaia de copt și coaceți până se rumenesc, amestecând ocazional, 12 până la 15 minute.