Caju Cu Cinci Condimente Fragil
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați caju fragil cu cinci condimente. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 725 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, caju, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Arțar-Condiment Cashew Fragil, Cashew Fragil, și Cashew Fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie de copt de 10 x 15 inci cu pergament de gătit; pergament cu unt generos (sau unt cu generozitate o tigaie antiaderentă).
Întindeți caju într-o altă tigaie. Într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, coaceți până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Combinați zahărul, siropul de porumb și 1 cană de apă într - o tigaie de 2 până la 3 litri. Se pune la foc mediu și se amestecă doar până se dizolvă zahărul, 4 până la 5 minute. Creșteți căldura la mare și fierbeți fără a amesteca până când siropul este de culoare chihlimbar (330 până la 335 pe un termometru pentru bomboane; vezi note), 12 până la 20 de minute. Când zahărul începe să se rumenească în jurul marginilor tigaiei, amestecați ușor amestecul în tigaie pentru a vă asigura că siropul se caramelizează uniform.
Se ia de pe foc și, lucrând rapid, se amestecă cu grijă caju cald și cele cinci condimente și sare.
Amestecul va spuma; când spumarea scade ușor, turnați amestecul în tigaia pregătită și folosiți o spatulă flexibilă rezistentă la căldură pentru a se întinde într-un strat subțire și uniform.
Lăsați să stea într-un loc răcoros și uscat până se răcește și greu de atins, cel puțin 1 oră.
Rupeți fragilul în bucăți. Păstrați etanș până la 2 săptămâni.