Caju caramelizat cu Cayenne
Caju caramelizat cu Cayenne ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 225 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de caju natural, piper cayenne, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Migdale Cayenne Caramelizate, Cumin-Cayenne piure de cartofi cu ceapă caramelizată, și Covrigei Cayenne.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Pulverizați foaia de foliecu spray antiaderent; pus deoparte. Foaie de copt ușor pulverizată cu spray antiaderent.Aruncați caju și toate ingredientele rămaseîn castron mediu.
Răspândiți amestecul de caju uniform într-un singur strat pe foaia pregătită.
Coaceți nucile până se rumenesc și acoperite cu amestec de sirop de arțar, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Imediatse toarnă amestecul de nuci pe folie, întinzându-se uniform. Se răcește 10 minute, apoi se separăși rupe în afară orice clustere de nuci. Coolcompletely. Faceți înainte: se poate face 3 zileînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Pe porție: (1/4 cană) 224,5 kcal calorii, 64,1% calorii din grăsimi,