Caise Și Ciocolată Fool
Caise & ciocolata Fool este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 630 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, cointreau, ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Căpșuni și ciocolată prost, Ciocolata Cherry Fool, și Indesata Mango & ciocolata prost pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați caisele, zahărul, sucul de lămâie, coaja de lămâie și apa într-o oală. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe ușor timp de 10 minute până când caisele sunt moi. Se lasă deoparte să se răcească puțin înainte de a șuiera într-un robot de bucătărie.
Într-o altă oală la foc mic până la mediu, încălziți crema dublă și rupeți ciocolata în ea. Se amestecă ciocolata până se topește, apoi se îndepărtează forma de căldură și se adaugă cointreau dacă îl utilizați. Puteți adăuga suc de portocale sau lăsați-l simplu.
Se toarnă ciocolata topită în 4 boluri sau pahare și se introduce în frigider.
Bateți frișca până când este fermă. Dacă doriți, puteți adăuga puțin zahăr glazură, pentru a-l îndulci, dar pe măsură ce adăugați niște piure de caise, chiar nu este nevoie.
Rotiți piureul de caise prin crema dublă, lăsând câteva pentru a acoperi vasul finit cu.
Lingurați caise fool deasupra ganache-ului de ciocolată în fiecare dintre bolurile/paharele dvs. și acoperiți cu o parte din piureul de caise rămas.
Se răcește bine înainte de servire.