Caise Și Ciocolată Fool

Caise Și Ciocolată Fool
Caise & ciocolata Fool este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 630 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, cointreau, ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Căpșuni și ciocolată prost, Ciocolata Cherry Fool, și Indesata Mango & ciocolata prost pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați caisele, zahărul, sucul de lămâie, coaja de lămâie și apa într-o oală. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe ușor timp de 10 minute până când caisele sunt moi. Se lasă deoparte să se răcească puțin înainte de a șuiera într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Într-o altă oală la foc mic până la mediu, încălziți crema dublă și rupeți ciocolata în ea. Se amestecă ciocolata până se topește, apoi se îndepărtează forma de căldură și se adaugă cointreau dacă îl utilizați. Puteți adăuga suc de portocale sau lăsați-l simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
CointreauCointreau
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se toarnă ciocolata topită în 4 boluri sau pahare și se introduce în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Bateți frișca până când este fermă. Dacă doriți, puteți adăuga puțin zahăr glazură, pentru a-l îndulci, dar pe măsură ce adăugați niște piure de caise, chiar nu este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Rotiți piureul de caise prin crema dublă, lăsând câteva pentru a acoperi vasul finit cu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
6
Lingurați caise fool deasupra ganache-ului de ciocolată în fiecare dintre bolurile/paharele dvs. și acoperiți cu o parte din piureul de caise rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se răcește bine înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista