Caise-Îngeri Brânză Albastră

Caise-Îngeri Brânză Albastră
Caise-Blue Cheese Angels este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 25. O porție conține 157 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Caise-Îngeri Brânză Albastră, Caise, brânză albastră și pâine prăjită cu miere, și Salată de rucola cu brânză albastră, pere și vinetă de caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Combinați 1 cană de apă clocotită și caise într-un bol mediu și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Se scurge într-un colizor peste un bol, rezervând 2 linguri de lichid înmuiat.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Așezați caisele, rezervate 2 linguri înmuierea lichidului, nuci, miere, suc și scorțișoară într-un robot de bucătărie; puls până la măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați brânză la procesor; puls de 3 ori sau până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Așezați 1 foaie de aluat de patiserie pe o suprafață de lucru ușor prăfuită cu făină. Rotiți ușor într-un pătrat de 12 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Tăiați aluatul în 25 (2 1/2 inch) pătrate. Topiți fiecare bucată de aluat cu aproximativ 1 linguriță de amestec de caise. Lucrul cu o bucată de aluat la un moment dat, aduce colțuri până la centru și prindeți închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Așezați îngerii pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Repetați procedura cu aluatul rămas și amestecul de caise, așezând îngerii formați pe o a doua foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
9
Periați îngerii uniform cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până la aur.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții25
Scor De Sănătate3
Revista