Caise topite cu zmeură proaspătă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,13 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, unt, smântână pentru a servi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Nourished Kitchen are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de fructe cu sâmburi cu caise, prune, piersici și zmeură proaspătă, Caise calde cu zmeură și lavandă, și Pavlovas cu ciocolată cu zmeură și caise.
Instrucțiuni
Scoateți cea mai bună tigaie din fontă și așezați-o pe o flacără medie.
Încălziți untul în tigaie până când este doar topit și încă spumos (rețineți că ghee sau untul clarificat nu vor spuma), apoi reduceți focul la mediu-mic.Aruncați caisele fără sâmburi și înjumătățite în untul spumos și amestecați cu o lingură de lemn, astfel încât untul să le acopere. Lăsați-le să se înmoaie sau să se topească, doar o atingere, dar nu le țineți la foc prea mult timp sau pielea lor se va separa de carnea lor, rezultând un fel de mâncare mai puțin apetisant. Aproximativ două minute la foc mediu-mic ar trebui să fie suficiente.Amestecați rapid aproximativ 1 linguriță de scorțișoară măcinată în caisele topite, apoi scoateți-le imediat de pe foc și lăsați-le în farfurie.Topiți topitul cu caise cu zmeură proaspătă și serviți-le cu smântână proaspătă, crudă, dacă doriți.