Caise, iaurt și miere
Caisele, iaurtul și mierea ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 1. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 116 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Un amestec de caise, iaurt grecesc, fistic prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Panna Cotta cu iaurt grecesc cu caise glazurate cu miere, Mousse de iaurt Cardamom cu caise, și Cardamom-Mousse de iaurt cu caise.
Instrucțiuni
Acoperiți fiecare jumătate de caise cu 2 linguri de iaurt, stropiți cu miere, presărați cu fistic și serviți.
Deși nu este necesar, dacă doriți să dați iaurtului dvs. simplu (adică non-grecesc) o consistență mai groasă, tapetați o sită cu un filtru de cafea din hârtie și puneți-l peste un castron. Goliți un recipient de 8 uncii în sită, acoperiți-l ușor cu folie de plastic și puneți-l la frigider pentru cel puțin 6 ore.