Caise Brandy Pound Cake III ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 643 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, extract de vanillan, cremă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caise Brandy Pound Tort, Cais Brandy și rom Pound tort cu piersici, și Brandy Migdale Pound Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Se amestecă împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Combinați smântâna, aroma de rom, extractul de portocale, extractul de migdale, extractul de lămâie, extractul de vanilie și coniacul de caise. Pune deoparte. Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând. Bateți în amestecul de făină alternativ cu amestecul de smântână și arome, amestecând doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Extract De Portocale
Rachiu De Caise
Extract De Lămâie
Smântână
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.