Caise Alune Torte

Caise Alune Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați torte de alune de caise. O porție conține 469 calorii, 9g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 14 și costă 72 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, făina, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Alun Torte, Alun Torte, și Alun Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Linia doi uns 9-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie cerată; ungeți hârtia și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Într-un castron, combinați alunele, făina, praful de copt și sarea; deoparte. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou, apa și vanilia până la culoarea lămâii. Adăugați treptat 3/4 cană de zahăr; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-un castron mic cu bătător curat, bateți albușurile de ou la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, 1 lingură la un moment dat, bătând la înălțime până se formează vârfuri rigide. Îndoiți un sfert din ingredientele uscate în amestecul de gălbenuș de ou. Repetați de trei ori. Îndoiți amestecul de albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Întindeți aluatul uniform în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până când prăjitura se întoarce când este ușor atinsă. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Într-un castron mare răcit, bateți crema până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați zahărul cofetarilor; bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți caisele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
8
Împărțiți fiecare tort în două straturi orizontale.
9
Răspândiți umplutura între straturi și peste părțile laterale ale torte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10
Întindeți gemul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
GemGem
11
Garnisiți cu frișcă, caise și alune, dacă doriți. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții14
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista