Caise Alune Torte

Caise Alune Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați torte de alune de caise. O porție conține 469 calorii, 9g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 14 și costă 72 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, făina, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Alun Torte, Alun Torte, și Alun Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Linia doi uns 9-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie cerată; ungeți hârtia și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Într-un castron, combinați alunele, făina, praful de copt și sarea; deoparte. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou, apa și vanilia până la culoarea lămâii. Adăugați treptat 3/4 cană de zahăr; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un castron mic cu bătător curat, bateți albușurile de ou la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, 1 lingură la un moment dat, bătând la înălțime până se formează vârfuri rigide. Îndoiți un sfert din ingredientele uscate în amestecul de gălbenuș de ou. Repetați de trei ori. Îndoiți amestecul de albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Întindeți aluatul uniform în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până când prăjitura se întoarce când este ușor atinsă. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Într-un castron mare răcit, bateți crema până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați zahărul cofetarilor; bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți caisele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
8
Împărțiți fiecare tort în două straturi orizontale.
9
Răspândiți umplutura între straturi și peste părțile laterale ale torte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Întindeți gemul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
11
Garnisiți cu frișcă, caise și alune, dacă doriți. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții14
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista