Cafea și slănină de zahăr brun
Cafeaua și slănina de zahăr brun sunt un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap băutură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr brun, cafea proaspăt, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de cafea cu scorțișoară și zahăr acoperit cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de vanilie, Cafea Irlandeză Cu Zahăr Brun, și Boabe De Cafea Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tapetați o tigaie cu margini cu pergament sau hârtie cerată și așezați un suport plat deasupra.
Așezați fâșii de slănină pe raft, suprapunându-se ușor dacă este necesar.
Se presară partea superioară a benzilor uniform cu cafea măcinată. Într-un castron mic, combinați zahărul brun și cafeaua preparată, amestecând doar pentru a se amesteca cu o pastă.
Ungeți partea superioară a benzilor cu jumătate de amestec de zahăr.
Coaceți 15 minute. Întoarceți slănina și periați cu glazura de zahăr rămasă.
Coaceți până când sunt crocante, încă 10 minute.