Cafea Vieneză
Cafeaua vieneză este o fără gluten băutură. Această rețetă servește 4 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 182 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sirop de ciocolată, frișcă grea, cafea tare și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cafea Cu Gheață Vieneză, Cafea Vieneză Cu Lămâie, și Cafea Vieneză (Crock Pot).
Instrucțiuni
Într-un 1-1/2-qt. aragaz lent, combinați cafeaua, siropul de ciocolată și zahărul. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 2-1/2 ore.
Se amestecă smântână grea și creme de cacao. Acoperiți și gătiți cu 30 de minute mai mult sau până când este încălzit.
Garnisiți cu frișcă și bucle de ciocolată, dacă doriți.