Cafea Ușoară Preparată La Rece
Nevoie de o băutură fără gluten, primară și vegetariană? Cafeaua ușoară preparată la rece ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 149 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cafea măcinată grosier, gheață, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cafea cu gheață preparată la rece, Cafea Cu Gheață Preparată La Rece, și Affogato cu cafea preparată la rece.
Instrucțiuni
Așezați zațul de cafea într-un ulcior de 2 litri, adăugați apa și amestecați pentru a combina. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se absoarbă la temperatura camerei timp de cel puțin 12 ore și până la 1 zi.Tapetați o strecurătoare cu plasă fină cu un filtru de cafea standard și potriviți-l peste un castron mediu. Lucrând în loturi, turnați încet cafeaua în filtru până când tot lichidul a trecut prin strecurătoare (cafeaua va trece într-un flux lent; nu o forțați); opriți-vă când ajungeți la solidele din partea de jos a ulciorului (nu le turnați). Aruncați motivele și conținutul filtrului.Spălați și uscați ulciorul.
Transferați cafeaua strecurată în ulcior. Acoperiți și refrigerați până se răcește complet, cel puțin 2 ore sau până la 5 zile.Pentru servire: pentru fiecare ceașcă de cafea cu gheață, diluați concentratul cu o porție egală de lapte, jumătate și jumătate sau apă. Îndulciți cu sirop simplu, dacă doriți și acoperiți cu gheață.