Cafea Panna Cotta
Reteta de cafea Panna Cottan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. O porție conține 1187 calorii, 8g de proteine, și 121G de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 114 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână forme de baba/dariole cu rom metalic cu 2 căni, gelatină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Cafea Panna Cotta, Panna cotta cu ciocolată și cafea, și Panna Cotta de cafea cu Coulis de zmeură-conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apa într-un castron mic și se presară peste gelatină.
Lăsați să stea până se înmoaie. Acest lucru va dura aproximativ 10 minute, așa că continuați cu restul rețetei în timp ce gelatina se înmoaie.
Se toarnă espresso-ul tare fierbinte într-o cratiță mică și se amestecă zahărul brun deschis până se dizolvă. Acum amestecați smântâna și un vârf de sare și puneți cratița la foc mic.
Când amestecul parfumat de cappuccino este pe cale să fiarbă—adică când începe să baloneze puțin în jurul marginilor—scoateți tigaia de pe foc.
Verificați dacă gelatina arată moale—ar fi trebuit să devină translucidă și să absoarbă toată apa-apoi răzuiți toată gelatina moale în cratiță și bateți până când gelatina s-a dizolvat complet. Nu readuceți tigaia la foc după ce ați adăugat gelatina.
Transferați amestecul într-un ulcior rezistent la căldură înainte de a turna amestecul în cele 4 forme, dând conținutului ulciorului un tel ușor între fiecare turnare.
Se transferă la frigider cel puțin 4 ore, sau de preferință peste noapte, până când este setat.
Lăsați-i să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
Pentru a se desface cu ușurință, înmuiați fundul fiecărei matrițe în apă fiartă, una câte una, și țineți-o acolo timp de aproximativ 8 secunde; lăsați-o să iasă din apă încă câteva secunde înainte de a șterge apa și de a pune deasupra o farfurie mică de salată sau farfurie; apoi răsturnați matrița și lăsați panna cotta să cadă pe farfurie. Faceți la fel cu restul de 3 forme și serviți, așa cum este, sau cu un sos rece de ciocolată care se lipeste în jurul marginilor.