Cafea Panna Cotta

Cafea Panna Cotta
Reteta de cafea Panna Cottan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. O porție conține 1187 calorii, 8g de proteine, și 121G de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 114 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână forme de baba/dariole cu rom metalic cu 2 căni, gelatină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Cafea Panna Cotta, Panna cotta cu ciocolată și cafea, și Panna Cotta de cafea cu Coulis de zmeură-conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apa într-un castron mic și se presară peste gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Lăsați să stea până se înmoaie. Acest lucru va dura aproximativ 10 minute, așa că continuați cu restul rețetei în timp ce gelatina se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
3
Se toarnă espresso-ul tare fierbinte într-o cratiță mică și se amestecă zahărul brun deschis până se dizolvă. Acum amestecați smântâna și un vârf de sare și puneți cratița la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Când amestecul parfumat de cappuccino este pe cale să fiarbă—adică când începe să baloneze puțin în jurul marginilor—scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CappuccinoCappuccino
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
5
Verificați dacă gelatina arată moale—ar fi trebuit să devină translucidă și să absoarbă toată apa-apoi răzuiți toată gelatina moale în cratiță și bateți până când gelatina s-a dizolvat complet. Nu readuceți tigaia la foc după ce ați adăugat gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Transferați amestecul într-un ulcior rezistent la căldură înainte de a turna amestecul în cele 4 forme, dând conținutului ulciorului un tel ușor între fiecare turnare.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Se transferă la frigider cel puțin 4 ore, sau de preferință peste noapte, până când este setat.
8
Lăsați-i să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
9
Pentru a se desface cu ușurință, înmuiați fundul fiecărei matrițe în apă fiartă, una câte una, și țineți-o acolo timp de aproximativ 8 secunde; lăsați-o să iasă din apă încă câteva secunde înainte de a șterge apa și de a pune deasupra o farfurie mică de salată sau farfurie; apoi răsturnați matrița și lăsați panna cotta să cadă pe farfurie. Faceți la fel cu restul de 3 forme și serviți, așa cum este, sau cu un sos rece de ciocolată care se lipeste în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista