Cafea Lichior Java Prăjituri

Cafea Lichior Java Prăjituri
Torturile Java cu lichior de cafea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 6. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 847 calorii. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de garnitură: zahăr pudră, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Java Mini Torturi, Torturi Mocha Java, și Ciocolată Java Prăjituri De Lavă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unsoare 6 (6-oz.) ramekins sau feluri de mâncare individuale cu 1 lingură. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Cuptor cu microunde 1 cană unt și bucăți de ciocolată într-un castron sigur pentru microunde la 2 minute înalte sau până când ciocolata se topește și amestecul este neted, amestecând la intervale de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
4
Bateți gălbenușurile de ou și ouăle la viteză medie cu un mixer electric 1 minut. Adăugați treptat amestecul de ciocolată, bătând la viteză mică până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Cerneti impreuna zaharul, faina si sarea. Amestecați treptat amestecul de zahăr în amestecul de ciocolată până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Bateți în lichior de cafea. Împărțiți aluatul între ramekinele pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
7
Așezați ramekins într-o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
8
Coaceți la 425 timp de 14 până la 16 minute sau până când un termometru introdus în prăjituri înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare a fiecărui tort pentru a slăbi. Răsturnați cu grijă prăjiturile pe farfurii de desert.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
10
Garnisiți, dacă doriți.
11
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Ghirardelli 60% cacao Bittersweet Chocolate Chips și Kahla pentru lichiorul de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată DulceChipsuri De Ciocolată Dulce
Lichior De CafeaLichior De Cafea

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista