Cafea-Ice Cream Punch ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 20 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 257 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, frișcă, garnituri: frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună 1 litru de concentrat de cafea și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Scoateți înghețatele de vanilie și ciocolată într-un castron de pumn; adăugați amestecul concentrat de cafea, amestecând ușor până când înghețata se topește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Cafea
Ciocolata
înghețată
Vanilie
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Serviți pumnul în cani de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Punch
4
Garnisiți, dacă doriți.
5
* Cafeaua tare preparată poate fi înlocuită cu concentratul de cafea.