Cafea Frecat Coaste-Ochi
Cafea frecat coaste-ochi este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 412 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 24 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de praf de chili ancho, praf de chili de arbol, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Cafea-Frecat Coaste Ochi, Cafea Frecat Friptură, și Cafea Frecat Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate condimentele într-un bol.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Preîncălziți o tigaie din fontă la foc mare.
Ungeți fiecare parte a fripturii cu ulei și apoi condimentați fiecare parte din belșug cu sare și piper. Frecați 2 linguri de cafea frecați pe 1 parte a fiecărei fripturi. Gatiti friptura, frecati partea in jos pana se rumeneste, aproximativ 3 pana la 4 minute. Întoarceți friptura, gătiți timp de 2 minute și apoi transferați pe o foaie de copt și gătiți la cuptor la o coacere medie-rară, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scoateți și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere.