Cafea fierbinte cu unt

Cafea fierbinte cu unt
Hot Buttered Coffee este o băutură care servește 20. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu fodmap are 63 de calorii, 0 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Pentru 9 cenți per porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de scorțișoară și frișcă, unt, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 7%. Încercați cafea cu rom fierbinte cu unt, rom cu unt cald și whisky cu unt fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați primele șapte ingrediente până se omogenizează. Păstrați într-un recipient ermetic la frigider până la 2 săptămâni.
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane De Scortisoara Si Frisca, OptionalBatoane De Scortisoara Si Frisca, Optional
1
Puneți 1 lingură amestec de condimente într-o cană. Se amestecă cafeaua fierbinte. Daca doriti, serviti cu baton de scortisoara si frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară și Frișcă, OpționalScorțișoară și Frișcă, Opțional
Lamaie GumaLamaie Guma
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista