Cafea De Turtă Dulce

Cafea De Turtă Dulce
Nevoie de o băutură fără gluten și vegetariană? Cafeaua de turtă dulce ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 212 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodiu, scorțișoară măcinată, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cremă De Cafea Din Turtă Dulce, Cafea Instant De Turtă Dulce, și Cafea Cu Condimente De Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați melasa, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul și scorțișoara până se omogenizează bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați aproximativ 1/4 cană de cafea în fiecare cană, apoi amestecați aproximativ o lingură din amestecul de condimente până se dizolvă. Umpleți ceașca până la un centimetru de sus cu cafea. Se amestecă jumătate și jumătate după gust, apoi se ornează cu frișcă și un praf ușor de cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
FrișcăFrișcă
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
CafeaCafea

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista