Cafea Cu Gheață Biscotti
Boozy Biscotti Iced Coffee este o fără gluten și vegetarian băutură. O porție conține 167 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cafea măcinată grosier, pernod, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cafea Cu Gheață, Cafea Cu Gheață Cremoasă, și Minty & Boozy St. Patty ' s Day cafea cu gheață.
Instrucțiuni
Așezați zațul de cafea într-un ulcior de 2 litri, adăugați apa și amestecați pentru a combina. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se absoarbă la temperatura camerei timp de cel puțin 12 ore și până la 1 zi.Tapetați o strecurătoare cu plasă fină cu un filtru de cafea standard și potriviți-l peste un castron mediu. Lucrând în loturi, turnați încet cafeaua în filtru până când tot lichidul a trecut prin strecurătoare (cafeaua va trece într-un flux lent; nu o forțați); opriți-vă când ajungeți la solidele din partea de jos a ulciorului (nu le turnați). Aruncați motivele și conținutul filtrului.Spălați și uscați ulciorul.
Transferați cafeaua strecurată în ulcior. Acoperiți și refrigerați până se răcește complet, cel puțin 2 ore sau până la 5 zile.Pentru cocktailuri: când este gata de servit, adăugați apa, amaretto și Pernod la cafeaua strecurată și amestecați pentru a combina.
Serviți peste gheață, trecând lapte pe lateral.