Caesar de pui la grătar pe un bivol
Pui la gratar Cezar pe un băț ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 371 calorii, 27G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine de țară, pansament caesar îmbuteliat, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Salată Caesar cu pui Caesar la grătar, Frigărui de pui și Mango, și Pui La Gratar Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 linguri de pansament și pui într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați în frigider 45 de minute, întorcând punga ocazional.
Filetați cuburi de pâine pe 2 frigarui (12 inci); înveliți cu spray de gătit.
Așezați frigarui pe un suport pentru grătar. Grătați 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada. Filetați puiul și ceapa alternativ pe fiecare dintre cele 6 frigarui (12 inci).
Așezați pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 10 minute sau până când puiul este gata, întorcându-se ocazional.
Scoateți din grătar; stropiți fiecare frigarui de pui cu 2 lingurițe de pansament.
Combinați restul de 6 linguri de pansament și salată într-un bol; aruncați bine pentru a acoperi.
Așezați aproximativ 1 cană amestec de salată pe fiecare dintre cele 6 farfurii; împărțiți cuburile de pâine uniform între farfurii.
Așezați 1 frigăruie de pui pe fiecare farfurie. Topiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de brânză; se presară cu piper.