Caesar Club Sandwich
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Caesar Club Sandwich. Această rețetă face 3 porții cu 1033 calorii, 35g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.28 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de maioneză, sare kosher, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 40 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Sos cremos Caesar + Caesar BLT Club Sandwich, Placinta Cu Salata De Pui Caesar Club, și Spicy & Crispy Chicken Caesar Club, Pentru Că Atunci Când Vreau Mâncarea Mea Rapidă A Încetinit Puțin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați pieptul de pui pe o foaie de tigaie cu pielea în sus. Frecați puiul cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Prăjiți timp de 35 până la 40 de minute, până când sunt fierte. Se răcește ușor, se aruncă pielea și oasele și se taie carnea groasă. Pune deoparte.
Între timp, așezați pancetta pe o altă tigaie de foi într-un singur strat. Prăjiți timp de 10 până la 15 minute, până când sunt crocante. Puneți deoparte să se scurgă pe prosoape de hârtie.
Așezați usturoiul și pătrunjelul în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel și procesați până la tocat.
Adăugați pasta de hamsie, muștarul, sucul de lămâie și maioneza și procesați din nou pentru a face un pansament neted. (Refrigerați pansamentul Caesar dacă nu îl utilizați imediat.)
Feliați ciabatta în jumătate orizontal și separați partea de sus de jos. Prăjiți pâinea la cuptor, tăiați cu fața în sus, timp de 5 până la 7 minute; se răcește ușor.
Întindeți părțile tăiate ale fiecărei bucăți cu pansamentul Caesar.
Așezați jumătate de rucola pe bucata de pâine de jos și apoi stratificați în ordine: roșiile uscate la soare, parmezanul ras, pancetta crocantă și puiul feliat.
Se presară sare și piper și se termină cu un alt strat de rucola.
Așezați felia superioară de ciabatta deasupra și tăiați-o în treimi transversal.
Serviți la temperatura camerei.