Cacciatore Clasic De Pui

Cacciatore Clasic De Pui
Cacciatore clasic de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 162g de proteine, 137g de grăsime, și un total de 1995 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, parmezan, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cacciatore, Pui cacciatore, și Mama ' s pui Cacciatore pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți puiul cu făină. În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei 15-20 de minute sau pana se rumeneste pe toate partile; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Tăiați ardeiul gras și ceapa transversal în jumătate; tăiați fiecare jumătate în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
3
Se amestecă ardeiul gras, ceapa și ingredientele rămase, cu excepția brânzei, în pui în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 30 până la 40 de minute sau până când sucul de pui este limpede atunci când partea cea mai groasă este tăiată la os (170F pentru sâni; 82° pentru coapse și picioare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
OsOs
5
Se servește cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista