Cacao Porc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu cacao. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 436 calorii, 65g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr brun, ceapă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Cu Cuișoare De Melasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc frecate cu cacao și Chile, Cacao-chile frecat cotlet de porc, și Cotlete de porc frecate cu cacao și Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mic de amestecare, adăugați cacao, zahăr, coajă de portocală, piper negru și cuișoare.
Combinați bine pentru a forma o frecare. Se acoperă carnea de porc cu ulei și se presară cu sarea. Ungeți cacao frecați peste umărul de porc.
Adăugați sferturile de ceapă și carnea de porc într-un vas mare și turnați suc de portocale și oțet de vin roșu peste carnea de porc. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 4 până la 12 ore pentru a se marina.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F și aranjați un suport în mijloc.
Lăsați carnea de porc să stea la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește, cel puțin 45 de minute până la 1 oră.
Scoateți carnea de porc din marinată și uscați bine.
Puneți carnea de porc într-o tigaie curată și uscată și prăjiți până când pielea se rumeneste, aproximativ 30 de minute. Reduceți cuptorul la 325 de grade F, împrăștiați ceapa din marinadă în jurul cărnii de porc și prăjiți până când temperatura internă înregistrează 155 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 2 până la 2 1/2 până la 2 ore.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și acoperiți-o ușor cu folie. Lăsați friptura să se odihnească timp de 15 până la 30 de minute înainte de sculptură.
Feliați între carne și crăpături și ridicați crăpăturile în 1 bucată.
Tăiați crăpăturile în bucăți, astfel încât acestea să fie mai ușor de mâncat. Sculpta carnea în jos și împotriva cereale și aranja pe un platou. Puneți sucuri de tigaie și ceapă peste carne și serviți.