Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu cacao. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 436 calorii, 65g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr brun, ceapă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Cu Cuișoare De Melasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc frecate cu cacao și Chile, Cacao-chile frecat cotlet de porc, și Cotlete de porc frecate cu cacao și Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mic de amestecare, adăugați cacao, zahăr, coajă de portocală, piper negru și cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Hârtie De Orez
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2
Combinați bine pentru a forma o frecare. Se acoperă carnea de porc cu ulei și se presară cu sarea. Ungeți cacao frecați peste umărul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Hârtie De Orez
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Adăugați sferturile de ceapă și carnea de porc într-un vas mare și turnați suc de portocale și oțet de vin roșu peste carnea de porc. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 4 până la 12 ore pentru a se marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Precum Invidia îngerilor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați carnea de porc să stea la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește, cel puțin 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți carnea de porc din marinată și uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Puneți carnea de porc într-o tigaie curată și uscată și prăjiți până când pielea se rumeneste, aproximativ 30 de minute. Reduceți cuptorul la 325 de grade F, împrăștiați ceapa din marinadă în jurul cărnii de porc și prăjiți până când temperatura internă înregistrează 155 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 2 până la 2 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați carnea de porc pe o tăietură și acoperiți-o ușor cu folie. Lăsați friptura să se odihnească timp de 15 până la 30 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
9
Feliați între carne și crăpături și ridicați crăpăturile în 1 bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Tăiați crăpăturile în bucăți, astfel încât acestea să fie mai ușor de mâncat. Sculpta carnea în jos și împotriva cereale și aranja pe un platou. Puneți sucuri de tigaie și ceapă peste carne și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch