Această rețetă vegetariană servește 40 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 148 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Dacă aveți făină, ulei de canolan, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble, Cacao Crumble-Topped Ciocolata Mocha Tort, și Weight Watchers Coconut Hot Cocoa prietenos pentru a sărbători Ziua Națională de cacao pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. În vasul unui mixer electric în picioare echipat cu paleta, combinați făina, zahărul, făina de migdale, pudra de cacao și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Mixer De Mână
Foaie De Copt
Bol
Cuptor
2
Adăugați untul și bateți la viteză medie-mică până când ingredientele uscate sunt umezite uniform. Apăsați amestecul în aglomerări de 1/2 inci și refrigerați până când este ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Întindeți aglomerările pe foaia de copt și coaceți aproximativ 15 minute, până când sunt parfumate și ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Lasă să se răcească. Ștergeți vasul mixerului.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Unt și făină două tigăi de pâine de 9 pe 5 inci. Într-un castron mediu, amestecați făina, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. În vasul mixerului, combinați zahărul cu ouăle, uleiul, Frache crme, ghimbirul și semințele de vanilie și bateți la viteză medie până se omogenizează. Bateți treptat ingredientele uscate la viteză mică, răzuind ocazional partea laterală a bolului. Bateți morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Scorțișoară
Morcov
Vanilie
Unt
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Semințe
Zahăr
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
6
Răzuiți aluatul în Tigăi și acoperiți cu sfărâmarea.
7
Coaceți în centrul cuptorului timp de 1 oră și 30 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul prăjiturilor iese curată; acoperiți prăjiturile ușor cu folie în ultimele 30 de minute de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Folie De Aluminiu
8
Transferați tigăile într-un suport și răciți timp de 1 oră.
9
Înfășurați ușor partea superioară a fiecărui tort într-o foaie de folie pentru a preveni ruperea. Sus cu un suport și inversați prăjiturile; scoateți tigăile. Întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus și lăsați să se răcească complet înainte de servire.