Cacao-Mentă Congelată Cr Amperpes
Congelat cacao-mentă Cr Amperpes ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 845 calorii, 8g de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, zahăr, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare sunt Crepe de cacao cu Mascarpone și mure, Crepe Din Pădurea Neagră Cu Cacao, și Clătite de cacao cu umplutură de căpșuni-banane.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente, bătând cu un tel de sârmă până se omogenizează.
Adăugați oul și bateți bine; se amestecă 2 lingurițe de ulei. Răciți aluatul cel puțin 2 ore.
Acoperiți fundul unei tigaie crpe de 6 " sau tigaie grea cu ulei; se pune la foc mediu până se încălzește.
Se toarnă 2 linguri de aluat în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul să acopere fundul tigaiei. Gatiti 1 minut sau pana cand crpe poate fi scuturat din tigaie. Întoarceți crpe și gătiți aproximativ 30 de secunde.
Așezați crpe pe un prosop de vase pentru a se răci. Repetați cu aluatul rămas. Stivați crpes între foi de hârtie de ceară pentru a preveni lipirea.
Desfaceți și tocați 1 pachet de bomboane de mentă de ciocolată. Bateți 2 1/2 căni de frișcă și zahăr pudră la viteza mare a unui mixer electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor bomboanele de mentă tocate. Acoperiți și înghețați 5 minute.
Lingură 1/3 cană amestec de frișcă în centrul fiecărui crpe. Îndoiți partea stângă și dreaptă a fiecărui crpe spre centru.
Așezați, cu cusătura în jos, într-un vas și congelați cel puțin 2 ore.
Combinați bomboanele de mentă de ciocolată rămase, 1/4 cană de frișcă și siropul de porumb într-o cratiță. Gatiti la foc mediu-mic pana se topeste ciocolata, amestecand des.
Se ia de pe foc; se lasă să se răcească ușor.
Așezați 2 CRPE pe fiecare farfurie de servire.
Stropiți sosul cald peste CRPE.