Cabernet Brownie Cupcakes
Reteta Cabernet Brownie Cupcakes ar putea satisface pofta americană în aproximativ 2 ore. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 43 de cenți pe porție. Acest desert are 386 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Un amestec de vin cabernet Sauvignon, amestec original supreme premium brownie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupcakes Blackberry Cabernet, Prajiturele Brownie, și Prajiturele Brownie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de brownie, punga cu sirop de ciocolată (din cutia de mix brownie), 1/4 cană de vin, uleiul și oul. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 22 până la 24 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese aproape curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet.
Într-un castron mare, bateți untul, scurtarea și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 30 de secunde. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând la viteză mică până se omogenizează după fiecare adăugare.
Adăugați 2 linguri de vin; bateți până când glazura este netedă și răspândită. Bateți în restul de 1 lingură de vin dacă glazura este prea groasă.
Răspândiți sau înghețați țevile pe cupcakes. Se acoperă cu fructe de pădure uscate.