Ca-ri Ga (Curry de pui cu cartofi, morcovi și mazăre)
Rețeta Ca-ri Ga (Curry de pui cu cartofi, morcovi și mazăre) este gata în aproximativ 1 oră și 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 621 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Un amestec de usturoi, pudră de curry, coapse de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cari Ga Curry De Pui Cu Cartofi Dulci Și Morcovi, Miel Khemma / Kheema Cu Mazăre, Cartofi Și Morcovi, și Somon prăjit cu ierburi, cartofi, morcovi și mazăre cu zahăr.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pratsch organic Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.