Bărci Ratatouille La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bărcile Ratatouille coapte. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați roșii, piper cayenne, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Bărci Cu Ouă La Cuptor, Bărci Cu Ouă La Cuptor, și Ratatouille La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați vinetele și dovleceii într-un castron mare; se presară cu 1/2 linguriță de sare și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute. Clătiți cu apă rece; scurgeți și uscați.
Într-o tigaie mare, sotati ceapa si usturoiul in ulei pana se inmoaie.
Adăugați amestecul de vinete, roșiile, piperul și sarea rămasă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Între timp, tăiați ardeii verzi pe jumătate pe lungime; aruncați semințele.
Loc într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Așezați aproximativ 3 linguri de amestec de vinete în fiecare jumătate de ardei; se acoperă cu o bucată de brânză și se presară cu maghiran. Se acoperă cu sos de roșii și amestecul de vinete rămas.
Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când ardeii sunt fragede.
Combinați ingredientele de topping; se presară peste ardei.
Coaceți, neacoperit, cu 3-5 minute mai mult sau până când toppingul este maro auriu.