Bușten Pavlova delicios de nucă de cocos

Bușten Pavlova delicios de nucă de cocos
Yummy Nutty Pavlova Log este o rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo, cu 10 porții. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 182 de calorii, 4 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită smântână groasă, ananas, nuci și nucă de cocos. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Bușten Pavlova cu nucă și coco Yummy, Bușten cu brânză cu nuci și Popcorn cu nuci și caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Echipament special: Stand sau mana
3
Mixer, hârtie pergament
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Gata De ConsumatCreveți Gata De Consumat
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Bomboane Cu Nucă De Cocos, Mărunțite, Cum Ar Fi Almond Joy10 Bomboane Cu Nucă De Cocos, Mărunțite, Cum Ar Fi Almond Joy
5
Ungeți o tavă de copt și tapetați-o cu hârtie de copt unsă cu unt. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Premier BucățiNestle® Toll House® Premier Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Gata De ConsumatCreveți Gata De Consumat
4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați
6
Amestecați oțetul, amidonul de porumb și vanilia într-un castron mic și lăsați deoparte. Intr-un mixer cu stand, bate albusurile spuma pana se formeaza varfuri moi. Cu mixerul în funcțiune, adăugați încet 1/4 de cană de zahăr. Continuați să bateți până la vârfuri tari. Bateți încet amestecul de oțet în bezea până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Lămâie și Frunze De Mentă ProaspătăLămâie și Frunze De Mentă Proaspătă
Cești De Budincă De VanilieCești De Budincă De Vanilie
1/4 Cană Ardei Roșu Iute Sau Prăjit Tocat Sau 1/2 Ardei Gras Proaspăt Mic, Oricare Ai La îndemână1/4 Cană Ardei Roșu Iute Sau Prăjit Tocat Sau 1/2 Ardei Gras Proaspăt Mic, Oricare Ai La îndemână
1 Cană Cheddar Mărunțit Mărunt1 Cană Cheddar Mărunțit Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura CamereiUnt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei
Mix De Condimente Pentru GrătarMix De Condimente Pentru Grătar
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
7
Întindeți bezeaua uniform pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte (mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)Lapte (mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați
8
Presărați uniform nuca de cocos, nucile, migdalele și nucile pecan peste bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Migdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota Bucătarului1/2 Cană De Migdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota Bucătarului
1/4 Cană Lapte (mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)1/4 Cană Lapte (mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)
Iaurt înghețat Fără Grăsimi, înmuiatIaurt înghețat Fără Grăsimi, înmuiat
Colorant Alimentar Roșu, Galben și VerdeColorant Alimentar Roșu, Galben și Verde
9
Coaceți până când nuca de cocos începe să devină aurie și albușurile sunt strălucitoare și elastice, aproximativ 10 până la 12 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Lapte (mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)1/4 Cană Lapte (mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)
Echipamente pe care le vei folosi
10 Bomboane Cu Nucă De Cocos, Mărunțite, Cum Ar Fi Almond Joy10 Bomboane Cu Nucă De Cocos, Mărunțite, Cum Ar Fi Almond Joy
10
Între timp, combinați căpșunile și ananasul scurs într-un bol și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Fasole AsiaticaPasta De Fasole Asiatica
AnanasAnanas
Echipamente pe care le vei folosi
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
11
Într-un castron curat, bateți smântâna groasă și 1 lingură de zahăr rămasă până la vârfuri tari și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
1 Cană Cheddar Mărunțit Mărunt1 Cană Cheddar Mărunțit Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mix De Condimente Pentru GrătarMix De Condimente Pentru Grătar
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
12
Folosiți un cuțit pentru a elibera marginile și scoateți bezeaua din tigaie. Întoarceți ușor bezeaua pe o suprafață căptușită cu pergament, cu partea de nucă în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Bomboane De Nucă De Cocos De Dimensiuni Mici, Tocate, Cum Ar Fi Almond JoyBomboane De Nucă De Cocos De Dimensiuni Mici, Tocate, Cum Ar Fi Almond Joy
13
Întindeți frișca peste bezea și presărați uniform cu amestec de căpșuni, lăsând un chenar de 1 inch în jurul perimetrului bezei. Lăsați puțin spațiu suplimentar la unul dintre capete scurte pentru a ajuta la etanșarea pavlova atunci când este rulată. Începând cu partea scurtă cu mai multe fructe, rulați încet bezeaua într-un buștean, ținând rulada cât mai strânsă și introducând fructele pe măsură ce mergeți. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia capetele pentru margini curate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Ciocolată Umplute Cu Smântână Zdrobite, împărțitePrăjituri De Tip Sandwich Cu Ciocolată Umplute Cu Smântână Zdrobite, împărțite
Pasta De Fasole AsiaticaPasta De Fasole Asiatica
Lapte (mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)Lapte (mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)
1 Cutie De 15 Uncii Cocktail De Fructe1 Cutie De 15 Uncii Cocktail De Fructe
1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
14
Tăiați în felii de 2 inci și transferați într-un vas de servire pentru servire.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Pavlova. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În57 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista