Buzunare pentru pizza cu șuncă și brânză
Buzunarele de pizza cu șuncă și brânză ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 20 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 72 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Cap la magazin și ridica sos de pizza, grands! biscuiții din lapte de unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Buzunare pentru pizza cu friptură și brânză, Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), și Sărbătoriți Ziua Națională A Pizza Cu Buzunare Pentru Pizza Vegană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. în bol mediu, se amestecă 1/2 cană din sosul de pizza, șunca, broccoli și brânza; pus deoparte.
Separați aluatul în 8 biscuiți; aplatizați fiecare în rundă de 5 inci. Jumătatea superioară a fiecărei runde cu 1 până la 2 linguri de umplutură de șuncă și brânză. Îndoiți cealaltă jumătate de biscuiți peste umplutură; apăsați pentru a sigila. Cu furcă, margini de sertizare.
Folosind vârful cuțitului, faceți o gaură mică în partea de sus a fiecărui buzunar pentru ca aburul să scape. Periați ușor blaturile cu ou bătut.
Coaceți 10 minute sau până se rumenesc.
Se servește cald cu restul de 1/2 cană de sos de pizza.