Buzunare De Patiserie Din Carne De Vită
Buzunarele de patiserie din carne de vită sunt a vegetarian farfurie. Această rețetă servește 8. O porție conține 459 calorii, 13g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți brânză de vaci, ouă, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Buzunare De Patiserie Cu Puf, Buzunare De Patiserie Cu Zmeură, și Buzunare De Patiserie Cu Plăcintă Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită până nu mai este roz; se scurge și se răcește. Se amestecă brânza cheddar, brânza de vaci, ouăle și piperul; se amestecă bine.
Tăiați patiseria în opt 5-in. pătrate, 1/4-in. gros.
Așezați 1/3 cești de amestec de carne în centrul pătratelor. Pentru fiecare pătrat, pliați o margine peste umplutură pentru a forma un triunghi. Umeziți marginile cu apă; apăsați împreună cu o furculiță pentru a sigila.
Se așază pe o foaie de copt unsă; se coace la 400 de minute timp de 20 de minute sau până se rumenesc.