Buzunare Bulgur pita cu năut condimentat, morcovi și Tahini
Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 661 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați grâu bulgur, tahini, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată de pui fript și Kale cu Tahini, caise și migdale, Make-Ahead Morcovi Coapte, și Shawarma-Pita de pui condimentată cu Tahini-sos de iaurt.
Instrucțiuni
Aduceți 1 cană de apă și 1/2 linguriță de sare la fiert în cratiță.
Adăugați bulgur, reveniți la fierbere și fierbeți până când lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute.
Lăsați să stea pe foc timp de 5 minute; puf cu furculita. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Adăugați morcovi și naut în tigaie; se amestecă coriandru și boia.
Se amestecă pentru a acoperi și a găti la foc mediu-mic până când parfumul și morcovii se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se transferă în castron și se amestecă bulgur. Condimentează după gust cu sare.
Bateți împreună tahini, apă fierbinte și 1 1/2 lingurițe de suc de lămâie până se omogenizează. Se amestecă în năut și bulgur pentru a acoperi.
Se toarnă sucul de lămâie rămas și se pliază în pătrunjel. Condimentează după gust cu sare.
Se servește imediat sau se lasă să se răcească ușor, apoi se dă la frigider. Reîncălziți a doua zi în cuptor cu microunde, acoperit cu un prosop de hârtie umed, înainte de a umple în jumătăți de pita, sau umpleți-le în pitas odată răcite și refrigerate până când sunt gata de mâncare la temperatura camerei sau la rece.