Butternut Squash Umplute Scoici

Butternut Squash Umplute Scoici
Butternut squash umplute scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 767 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,94 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați cochilii de paste jumbo, pătrunjel, dovlecei de butternut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Rețete similare includ Butternut Squash Umplute Scoici, Butternut Squash Alfredo Scoici Umplute, și Vegan Butternut Squash Umplute Scoici.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe dovlecelul până se înmoaie foarte mult, 8-10 minute. Ridicați dovleceii din apă cu o lingură pliată; se răcește ușor și se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Combinați dovlecelul gătit, usturoiul, 1/2 cană smântână, 2 linguri unt și 1 linguriță rozmarin într-un robot de bucătărie; procesați până când dovlecelul este neted. Sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Aduceți apa înapoi la fierbere, adăugând mai mult dacă este necesar. Se amestecă pastele de coajă și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca foarte ferme la muscatura, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Se amestecă ceapa roșie și zahărul brun. Gatiti si amestecati la foc mic, pana cand ceapa este foarte moale si dulce, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Scoateți din tigaie; rezervă. Topiți 1/4 cană de unt în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Se presară făina în unt și se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
9
Se toarnă 3 1/2 căni smântână; bateți brânza de capră și restul de 1 linguriță de rozmarin. Gatiti pana cand sosul este gros, 4-6 minute. Se amestecă ceapa rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Gât De PuiGât De Pui
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Pulverizați o tigaie de 9 x 13 inci cu spray de gătit. Împrăștiați spanacul peste fundul vasului. Umpleți cojile de paste uniform cu amestec de dovlecei de butternut și așezați deasupra spanacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
11
Coaceți cojile în cuptorul preîncălzit până la cald, aproximativ 10 minute. Se acoperă cu sos și se presară cu pătrunjel pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista