Butternut Squash Paste Coace
Butternut Squash Paste coace este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 465 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 267 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pastele penne, dovleceii, piperul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Cheesy Butternut Squash Paste Coace, Cheesy Butternut Squash Paste Coace, și Butternut Squash Coace.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. În cuptorul olandez, gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet, folosind un timp minim de gătit; scurgeți și reveniți la cuptorul olandez.
Între timp, gătiți dovleceii în cuptorul cu microunde conform instrucțiunilor de pe pachet. În cratița de 3 litri, amestecați dovleceii fierți, laptele, bulionul, 1 cană de brânză și untul. Gatiti la foc mediu 4 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana se topesc untul si branza.
Se ia de pe foc; se amestecă nuci de pin, 2 linguri salvie, sarea și piperul.
Se amestecă amestecul de dovlecei în paste. Se pune lingura în vasul de copt; se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Așezați vasul de copt pe foaia de prăjituri.
Coaceți neacoperit 20 până la 25 de minute sau până când se rumenesc ușor și brânza se topește.
Garnisiți cu salvie suplimentară.