Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagnan de dovleac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 473 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,17 USD pe porție. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți lapte, frunze de dafin, boabe de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Butternut Squash Lasagna, Butternut Squash Lasagna, și Butternut Squash Lasagna.
Instrucțiuni
1
Tăiați un pătrat de 8 inci de pânză de brânză și așezați frunza de dafin, porumbul de piper, crenguțele de cimbru și crenguțele de pătrunjel în centru. Aduceți capetele și legați-le bine într-o pungă. Într-o cratiță de dimensiuni medii setată la foc mediu, combinați laptele și punga umplută cu ierburi și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Frunze De Dafin
Pătrunjel
Brânză
Piper
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește până la cald, dar nu fierbe. Fierbeți 2 minute, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o să se absoarbă, acoperită.Aduceți la fierbere o oală mare umplută cu apă, amestecați câteva linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Tigaie
3
Adăugați tăiței de lasagna și gătiți aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
4
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește bine. Pune deoparte de stabilire plat pe un pergament sau hârtie de ceară căptușite de copt sheet.In o tigaie mică cu fundul greu, încălziți uleiul de canola până când un termometru citește 365 de grade F. ar trebui să fie fierbinte, dar să nu fumeze. Lucrând rapid și în loturi mici prăjiți frunzele de salvie aproximativ 10 secunde și transferați-le într-o tavă căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Termometru De Bucătărie
Hârtie De Ceară
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie
5
Se presară cu sare. Salvați oil.In o tigaie de sote de dimensiuni medii, încălziți 3 linguri de ulei infuzat de salvie rezervat la foc mediu. Lucrând în loturi gătiți feliile de dovlecei într-un singur strat până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Continuați până când toate feliile sunt fierte adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Suc De Fructe
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați-le într-o tavă căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
7
Presărați dovleceii fierți cu sare, cayenne și piper măcinat. Set aside.In un castron mediu, amestecați împreună ricotta și pătrunjelul tocat. Pune deoparte.Faceți sosul alb: într-o cratiță mare, topiți untul la foc mediu. Rotiți pentru a acoperi tigaia, adăugați usturoiul și ceapa. Gatiti amestecand des, pana abia incepeti sa colorati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Piper Cayenne Măcinat
Pătrunjel
Brânză Ricotta
Unt
Usturoi
Suc De Fructe
Ceapă
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
Tigaie
8
Adăugați făina, amestecând continuu, până când amestecul este amestecat și fiert. Aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
9
Scoateți punga de ierburi și piper din laptele rezervat și bateți încet laptele în amestecul de făină. Aduceți sosul la foc mic, amestecând tot timpul. Continuați să bateți până când sosul se îngroașă oarecum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Adăugați sare și nucșoară pentru a condimenta. Pune deoparte.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți o tigaie de copt de 9 litri de 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Nucșoară
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
11
Așezați 3 benzi de tăiței lasagna de-a lungul fundului pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
12
Se adaugă jumătate din sosul alb și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
13
Așezați încă 3 fâșii de tăiței lasagna deasupra, apoi stratificați pe felii de dovlecei. Zdrobiți Salvia prăjită deasupra dovlecelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Suc De Fructe
1/2 Crenguță Rozmarin
14
Așezați încă 3 tăiței deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
15
Întindeți uniform un strat din toată ricotta deasupra acestui strat de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Brânză Ricotta
Kilograme De Mure (aproximativ
16
Adăugați un alt strat cu dovlecelul rămas și salvia mărunțită. Apoi completați toate acestea cu încă 3 tăiței și sosul alb rămas. Pentru stratul final.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Suc De Fructe
Sos
1/2 Crenguță Rozmarin
17
Așezați 4 tăiței peste lasagna pe lungime, suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
18
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
19
Coaceți lasagna până se rumenesc și se rumenesc frumos, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
20
Lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de tăiere.