Butternut Squash Coace
Butternut Squash coace ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 12 și costă 81 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 229 calorii. 232 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână marshmallows, dovlecei de nucă, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Butternut Squash Coace, Butternut Squash Paste Coace, și Butternut Suc De Fructe Mere Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Tăiați dovleceii în jumătate; scoateți semințele.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu părțile în jos, în tigaie de 15x10x1 inci.
Coaceți 40 min. sau până când dovlecelul este fraged.
Scoateți carnea de dovleac într-un castron mediu; mash bine.
Adăugați cremă de brânză, zahăr și piper; se amestecă bine. Lingură în 3-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit.
Căldură broiler. Amestec de dovlecei de top cu marshmallows; se fierbe, 6 inci de la căldură, 1 până la 2 min. sau până se rumenesc.