Butternut-Kale Lasagna

Butternut-Kale Lasagna
Lasagna Butternut-Kale ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 502 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână brânză gruyincrucrore, brânză parmigiano-reggiano, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Suc De Fructe Butternut & Kale Lasagna, Lasagna De Dovlecei Cu Varză Și Nucă, și Butternut Squash Kale Lasagna # SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 1/4 cană de apă și dovlecei într-un vas de copt pătrat de 8 inci sau ceramică. Acoperiți bine cu folie de plastic; străpungeți folia de plastic de 2 până la 3 ori. Cuptor cu microunde la 5 minute sau până se înmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Combinați dovleceii și varza într-un castron mare. Ștergeți vasul uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți o cratiță medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute sau pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, amestecand ocazional. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați făina și 1/2 cană de lapte într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați amestecul de lapte și restul de 2 1/4 căni de lapte în tigaie; creșteți căldura la mediu-mare. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc. Se amestecă 1 uncie Gruyre, brânză Parmigiano-Reggiano, sare și piper; se amestecă până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
BrânzăBrânză
PiperPiper
SareSare
10
Acoperiți vasul de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Întindeți 1/3 cană amestec de lapte în fundul vasului. Aranjați 2 tăiței peste amestecul de lapte; se acoperă cu jumătate de amestec de dovlecei și 2/3 cană de amestec de lapte. Repetați straturile o dată, terminând cu tăiței rămași și amestecul de lapte rămas. Acoperiți cu folie; coaceți la 450 timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De FructeSuc De Fructe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Îndepărtați folia; presărați Gruyre și nuci pecan rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Coaceți, neacoperit, la 450 timp de 10 minute sau până când se rumenesc ușor și sosul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Lăsați să stea 5 minute.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate98
Revista