Butternut-Kale Lasagna
Lasagna Butternut-Kale ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 502 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână brânză gruyincrucrore, brânză parmigiano-reggiano, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Suc De Fructe Butternut & Kale Lasagna, Lasagna De Dovlecei Cu Varză Și Nucă, și Butternut Squash Kale Lasagna # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați 1/4 cană de apă și dovlecei într-un vas de copt pătrat de 8 inci sau ceramică. Acoperiți bine cu folie de plastic; străpungeți folia de plastic de 2 până la 3 ori. Cuptor cu microunde la 5 minute sau până se înmoaie; scurgere.
Combinați dovleceii și varza într-un castron mare. Ștergeți vasul uscat.
Încălziți o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute sau pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, amestecand ocazional. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și 1/2 cană de lapte într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați amestecul de lapte și restul de 2 1/4 căni de lapte în tigaie; creșteți căldura la mediu-mare. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc. Se amestecă 1 uncie Gruyre, brânză Parmigiano-Reggiano, sare și piper; se amestecă până se topește brânza.
Acoperiți vasul de copt cu spray de gătit.
Întindeți 1/3 cană amestec de lapte în fundul vasului. Aranjați 2 tăiței peste amestecul de lapte; se acoperă cu jumătate de amestec de dovlecei și 2/3 cană de amestec de lapte. Repetați straturile o dată, terminând cu tăiței rămași și amestecul de lapte rămas. Acoperiți cu folie; coaceți la 450 timp de 15 minute.
Îndepărtați folia; presărați Gruyre și nuci pecan rămase deasupra.
Coaceți, neacoperit, la 450 timp de 10 minute sau până când se rumenesc ușor și sosul este bulbuc.