Butternut, brânză de capră și răspândire de nuc
Butternut, brânză de capră și răspândirea nucului ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 112 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, dovlecei de butternut, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rețetă De Răspândire A Brânzei De Capră, Strugurilor Și Nucilor, Squash Butternut, brânză de capră și baie de nuc, și Răspândirea Brânzei De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați dovlecelul pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați semințele.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiați părțile în jos, pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul de usturoi în folie.
Puneți usturoiul pe tigaie cu dovlecei.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când dovlecelul este fraged. Se răcește ușor. Scoateți pulpa din dovlecei și aruncați piei. Separați cuișoarele de usturoi; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Așezați dovleceii, usturoiul, sucul, sarea și brânza într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se amestecă amestecul într-un castron și se presară uniform cu nuci.
Se servește cu felii de baghetă.