Butternut, brânză de capră și răspândire de nuc

Butternut, brânză de capră și răspândire de nuc
Butternut, brânză de capră și răspândirea nucului ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 112 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, dovlecei de butternut, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rețetă De Răspândire A Brânzei De Capră, Strugurilor Și Nucilor, Squash Butternut, brânză de capră și baie de nuc, și Răspândirea Brânzei De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați dovlecelul pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiați părțile în jos, pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul de usturoi în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Puneți usturoiul pe tigaie cu dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când dovlecelul este fraged. Se răcește ușor. Scoateți pulpa din dovlecei și aruncați piei. Separați cuișoarele de usturoi; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați dovleceii, usturoiul, sucul, sarea și brânza într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se amestecă amestecul într-un castron și se presară uniform cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se servește cu felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista