Butternut Bisque cu sirop de cidru
Butternut Bisque cu sirop de cidru ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 209 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți cidru de mere, dovlecei de butternut, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Butternut Cider Bisque, Mere de cidru cu nuci confiate, cremă de rom și sirop de cidru, și Peste noapte vafe de dovleac de cidru cu unt de Pecan prăjit, sirop de cidru + mere condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 1/2 căni de cidru la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 20 de minute); rece. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membrana.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt; coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Mișto.
Îndepărtați pulpa; deoparte.
Așezați ghimbirul ras pe mai multe straturi de prosoape de hârtie. Adunați marginile prosoapelor de hârtie împreună; strângeți punga de prosop de hârtie peste un castron mic, rezervând suc de ghimbir. Aruncați solidele. Pune deoparte.
Combinați 1 1/2 căni de cidru, apă, praz și sare într-un cuptor olandez. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 40 de minute sau până când prazul este moale.
Adăugați dovlecelul, sucul de ghimbir și laptele în amestecul de praz, amestecând bine. Gatiti 15 minute.
Puneți jumătate din amestecul de dovlecei într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de dovlecei piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de squash rămas. Întoarceți amestecul de dovlecei piure în tigaie. Păstrați cald. Supă de lingură în boluri; stropiți cu sirop de cidru.